Polityka prywatności i cookies : e-Market 2008

układy scalone, tranzystory, inwertery LCD, moduły plazma LCD, tunery głowice TV, moduły cyfrowe TV, trafopowielacze, mikromega.com.pl, sklep internetowy

  Katalog » Polityka prywatności i cookies Moje konto  
start promocje nowości koszyk kontakt
Wyszukiwanie
Wyraz(y):
Przedział cenowy:
do
Kategoria:
Wyszukiwanie zaawansowane
Kontakt
e-mailmikromega@o2.pl
FAXSerwis RTV czynny od 9.00 do 17.00
TelTel. 795-795-924 od 9.00 do 17.00
GSMTel. 795-795-923 od 9.00 do 17.00
Kto jest online
Obecnie w sklepie jest
 8 Gości i
 8 Klienci
(, , , , , , , )
 online.
Polityka prywatności i cookies

Pliki cookies 

Niniejsza Polityka cookies dotyczy stosowania plików "cookies" i odnosi się do strony internetowej www.mikromega.com.pl , której właścicielem jest firma PPHU "Mikromega"

Czym są pliki "cookies"?

Pliki "cookies" to małe pliki tekstowe rejestrujące aktywność
danego użytkownika online. Ułatwiają poruszanie się po witrynie oraz podejmowanie rozmaitych działań, ponieważ rozpoznają one urządzenie Użytkownika i wyświetlają stronę dopasowaną do jego indywidualnych preferencji. Ich wyłączenie może spowodować błędne działanie strony oraz brak dostępu do niektórych funkcji. 

Jakiego rodzaju plików "cookie" używamy i w jaki sposób je wykorzystujemy? 

Sesyjne pliki cookie 
Pliki cooki pozwalające zapamiętać wybory dokonane przez Użytkownika i używane m.in. przy logowaniu. Pozostają na urządzeniu użytkownika do czasu wylogowania z serwisu lub zamknięcia przeglądarki. 

Pliki cookie służące do analiz 
Pliki cookie pozwalające zbierać
dane związane ze sposobem korzystania z witryny internetowej, w tym treści klikane przez użytkownika podczas przeglądania witryny, i umożliwiające ulepszanie działania oraz struktury serwisu. 

Pliki cookie używane do targetowania 
Pliki cookies zapamiętujące informacje dotyczące korzystania z witryny internetowej, umożliwiające proponowanie użytkownikom promocji i innych informacji dostosowanych do ich preferencji. 

Usuwanie plików "cookies" 
Każdy rodzaj przeglądarki oferuje możliwość blokowania i kasowania plików cookie. Więcej informacji na temat zarządzania plikami cookie można uzyskać, korzystając z poniższych linków. 

Polityka prywatności
Jakie dane o Tobie zbieramy?

Zanim będziemy mogli dokonać realizacji transakcji zakupu w naszym sklepie internetowym pod adresem www.mikromega.com.pl zapytamy Państwa o imię, nazwisko, adres zamieszkania, numer telefonu.

Rejestracja nie jest wymagana do dokonywania zakupów w naszym sklepie internetowym.

Podczas każdej wizyty w sklepie www.mikromega.com.pl, automatycznie zbierane są 
dane np. Twój adres IP, nazwa domeny (link) z której przychodzisz, typ konkretnej przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp.

Gdy kontaktujesz się z nami za pomocą strony internetowej, telefonu, poczty e-mail, itp. przekazujesz nam swoje 
dane osobowe, np. imię, nazwisko, adres e-mail, itp.

W jaki sposób wykorzystujemy Twoje dane?

Dane, które przekazuje nam klient służą wyłącznie realizacji zamówienia klienta. W żadnym wypadku nie sprzedajemy danych zebranych o Tobie podmiotom trzecim.

Nie wysyłamy powiadomień o dostępności produktów i Newsletter-ów.

Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach, lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku przez przeglądarkę internetową, z której aktualnie korzystasz.

Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Tobą, a naszym serwisem będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Twoje pytania.

W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.

W jaki sposób będziemy się z Tobą kontaktować?

Możemy kontaktować się z Tobą telefonicznie, jeśli będziemy mieli ważne informacje dotyczące Twojego zamówienia.

Danych zbieranych automatycznie nie da się zmienić lub usunąć.

Wykorzystanie ciasteczek ("cookies")

Nasza strona internetowa może wykorzystywać ciasteczka, które służą identyfikacji Twojej przeglądarki podczas korzystania z naszej strony, abyśmy wiedzieli, jaką stronę Ci wyświetlić. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych.

W jaki sposób zabezpieczamy Twoje dane osobowe?

Nie prowadzimy bazy danych klientów a jedyne dane, które są potrzebne służą do realizacji zamówienia giełdowego.

Zmiany polityki prywatności.

Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie.
------------------------------------------------------------------------------------------------

Informujemy, że nie prowadzimy i nie posiadamy bazy danych naszych klientów, a na stronie nie ma możliwości rejestracji i zakupów online. 

------------------------------------------------------------------------------------------------

Kontakt

  W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt poprzez  e-mail mikromega@o2.pl lub telefon 795-795-923 

 
Użyte na stronach nazwy producentów oraz znaki towarowe są chronione prawem i należą do tych producentów. Na naszej stronie zostały umieszczone tylko w celach informacyjnych oraz są potwierdzeniem jakości oferowanego towaru.

 Na naszych stronach nie ma możliwości pobrania żadnych informacji o produktach w formacie pdf. 

Niniejsza oferta nie jest ofertą handlową w rozumieniu Kodeksu Cywilnego. Zastrzegamy możliwość zmiany cen a cechy produktów są po
dane w opisie.

  Kopiowanie, przetwarzanie, powielanie i wykorzystywanie jakichkolwiek danych, zdjęć lub opisów z naszych stron internetowych bez naszej pisemnej zgody stanowi prawne naruszenie własności intelektualnej i praw autorskich. 

Powrót


8962575 wywołań od 06 czerwiec 2009